PUBLIC RELATIONS

Pressearbejde

Kan du se værdien i at komme på forsiden af Dezeen, Børsen Pleasure eller Forbes? Det kan jeg! Hvis din næste bygherre eller praktikant læser et givent medie, skal du selvfølgelig kommunikere dér. Mit internationale netværk af journalister og medier i og uden for branchen kan gøre det lettere for jer at nå jeres målgruppe. Sammen får vi vinklet, produceret og redigeret de gode historier og det rigtige pressemateriale - inklusiv fotos og tegninger - på det rigtige tidspunkt. Jeg hjælper jer fra strategi til eksekvering. 

Thought leadership

De arkitekter, der tør gå forrest og demonstrere og dele deres viden inden for et givent område, løber med sejren og alle præmiepengene. I hvert fald i overført betydning. Hvis du eller én i din virksomhed er specialist på et område, så kan blogindlæg på fx LinkedIn være vejen til keynotepræsentationer på vigtige konferencer eller forelæsninger på anerkendte universiteter verden over. Vidensdeling kan også være startskuddet på nye, innovative samarbejder og udviklingsprojekter. Sharing is caring. 

Debatindlæg

Hvis du mener noget, så bland dig i debatten. Det er også en måde at skabe synlighed omkring din virksomhed på. Hvis du flager for en holdning, der kan underbygges af saglige argumenter, demonstrerer du oven i købet fagligt overskud. Min faglighed gør mig i stand til at tænke med, hvis du har en idé til et debatindlæg eller en kommentar, som du gerne vil formulere og publicere. Jeg ved, hvordan man skruer en kronik sammen, hvor læserne holder ved fra start til slut og hvilke medier, der er de rigtige for dit budskab.

Ring til mig, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer i jeres arbejde med public relations.