DIGITAL STRATEGI

Website

 Drømmer du om et website, der kommunikerer jeres projekter, viden og værdier skarperede end i dag? Ønsker du at starte forfra eller optimere på det, der allerede er? Uanset om I er til billigere gør-det-selv løsninger eller den fulde pakke med bureau og programmører, kan jeg hjælpe jer igennem projektet. Sammen finder vi et realistisk leje, hvor både økonomi, indsats og egen formåen står mål med den værdi, I ønsker at få retur.  

Sociale Medier

Er I godt i gang med at bruge sociale medier i jeres kommunikation? Eller er I stadig lidt usikre på, hvilken værdi, det kan skabe for jeres forretning at være på fx LinkedIn eller Facebook? Jeg kan hjælpe jer (tilbage) på sporet med en digital strategi, der både identificerer overordnede målsætninger og budskaber og kommer med konkrete koncepter og planer for eksekvering. Herfra kan I selv tage styringen eller jeg kan supportere jer med udførelsen.

Nyhedsbreve

​Dine kunders emailadresser er dit vigtigste marketingvåben. Hvis du ved, hvem dine kunder er, og hvad de interesserer sig for, kan du sende dem skræddersyet indhold, som passer lige netop til deres situation og behov. Det er absolut nødvendigt, hvis du vil trænge igennem støjen fra alle de andre, der også kæmper om din målgruppes opmærksomhed. Derfor er nyhedsbreve stadig et vigtigt redskab i din digitale kommunikation. Jeg kan hjælpe dig på vej. 

Ring til mig - eller fang mig på Facebook eller LinkedIn - hvis vi sammen skal styrke din digitale kommunikation.